Tavataan Heimtextilissä 2019!

Heimtextilin aika on taas pian! Olen Frankfurtissa koko messujen ajan ja löydät minut Studio Hillan osastolta 3.0 B20 joka päivä. Jos etsit kuosia painettuun tai kudottuun tekstiiliin, tapettiin, paperituotteisiin tms. Studio Hillan standi on oikea osoite! Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen Heimtextiliin.

Studio Hilla shop Tokiossa

Studio Hilla -myymälä avautui Tokiossa yhdessä maailman suurimmista tavarataloista Seibu Ikebukurossa 27.04.2016. Myymälä tarjoaa Studio Hillan suunnittelijoiden kuoseilla kaikkea ihanaa kotiin. Wiula designin kuoseista mukana on Hedelmäpuu -kuosi (kuvassa keskellä).

studio Hilla shop

 

 

 

 

 

 

 

 

Muistoja kesältä…

Kesällä vietimme tyttäreni häitä ja suunnittelimme yhdessä morsiuspuvun ja ompelin sen hänelle.

morsiuspuku

Häiden väriteemana oli pinkki ja poikani halusi pukeutua teeman mukaisesti… tässä siis ompelemani pinkki puku hänelle.

puku

Ihanat joululahjat Jokipiin Pellavalta

Jokipiin Pellavan mallistossa on useita ihania pellavaisia tuotteita! Joulupöytään tuo talven tunnelmaa Lumi-kaitaliina.

lumi-kaitaliina

 

 

 

 

 

 

 

Saariston ystävälle pukinkonttiin voisi sujauttaa vaikka  Saaristo-sarjan saunatekstiilejä.

Saaristo-setti

Jokipiin Pellavan sivut ovat täällä   Jokipiin Pellava

Ihanaa joulunodotusta!

Paluu Suomeen

Vapaaehtoistyöjaksoni Myanmarissa on päättynyt ja olen palannut Suomeen. Työskentelin kuusi kuukautta tekstiilisuunnittelijana ja neuvonantajana Yangonissa. Minulla on edelleen kontakteja Myanmariin ja odotan innolla tilaisuutta tehdä yhteistyötä heidän kanssaan myös jatkossa. Tällä hetkellä toimin kuitenkin Suomessa ja olen vapaa tarttumaan uusiin haasteisiin ja projekteihin täällä. yangon